Garsoniera regim hotelier Cluj Napoca – Cum sa alegi pentru un sejur cat mai placut

Sa inchiriezi o garsoniera regim hotelier Cluj Napoca poate fi fantastic daca calatoresti cu un buget redus, mai ales ca familie. In cazul in care, sa zicem, vrei sa economisesti bani pe alimentatie (vei avea propria bucatarie), iti place ideea de a avea un spatiu de locuit pentru a te relaxa, sau doresti sa ai experienta de a fi un „adevarat” localnic, sa inchiriezi o garsoniera regim hotelier Cluj Napoca poate fi cea mai buna solutie.

garsoniera regim hotelier cluj napoca

Cu toate acestea, sejurul intr-o garsoniera nu este intotdeauna perfect. Fiecare garsoniera este diferita, astfel incat facilitatile si confortul variaza. Fotografiile pot fi inselatoare (la fel se poate intampla si cu un hotel).  Si toate, in afara de cele mai populare garsoniere, pot avea numai cateva recenzii pe baza carora sa iti poti forma o opinie.

Cum te poti asigura ca vei obtine cele mai multe beneficii atunci cand inchiriezi o garsoniera regim hotelier in Cluj Napoca? Iata cateva sfaturi de pastrat in minte:

Aminteste-ti ca fotografiile verificate inseamna neaparat o experienta mai placuta

Unele dintre aceste site-uri au fotografii “verificate” pentru anumite proprietati. Asta inseamna ca un fotograf trimis de compania a vizitat apartamentul si l-a fotografiat. Beneficiul, desigur, este ca poti fi sigur ca fotografiile sunt reale. Dar tine cont de faptul ca acestea sunt facute de un fotograf profesionist care poate face o garsoniera sa arate mai atractiva, mai mare, sau mai stralucitoare decat instantaneele facute de un proprietar.

Nu ezita sa ceri inchirirea doar pentru o noapte – sau o reducere daca stai pe o perioada mai indelungata

Ideea ca nu se poate inchiria o garsoniera in regim hotelier Cluj Napoca daca nu stai cel putin o saptamana este o conceptie complet gresita. Cateva locuri, de obicei la vile, au aceasta regula. Dar cand vorbim de garsoniere, acest lucru este rar. Unii proprietari de garsoniere pot cere sejururi de mimim 3 zile, dar multi altii iti permit sa stai si doar pentru o noapte.

Chiar daca ai vazut o garsoniera ce solicita un sejur minim care nu ar fi bun pentru tine, intreaba oricum. In special daca este extrasezon, proprietarul poate decide sa fie flexibil.

Daca inchiriezi o garsoniera pentru mai mult de trei zile, intreba proprietarul daca exista vreun discount atunci cand il contactezi. Uneori ar putea oferi o reducere de 10% pentru o saptamana sau poate mai mult, iar uneori s-ar putea sa nu ofere nimic. Nu e greu sa intrebi si este o modalitate buna de a vedea daca poti obtine un pret mai mic.

Profita de cunostintele localnicilor

Inchirierea unei garsoniere regim hotelier in Cluj Napoca inseamna ca nu va avea un parte de servicii de receptie. Dar ceea ce ai este, credem noi, chiar mai bine: o legatura directa cu un localnic care nu iti va recomanda servicii in functie de locurile de unde primeste comisioane sau mita! De multe ori, proprietarul garsonierii va avea o fisa de informații cu sugestii pentru restaurante, magazine si atractii din apropiere, dar daca nu, cere. Este unul dintre cele mai bune avantajele ale inchirierii unei garsoniere in regim hotelier.

Aminteste-ti ca nu stai intr-un hotel

Nu este vorba doar de serviciile de receptie. Probabil nu vei avea produse de toaleta oferite, asa ca asigura-te ca le aduci pe ale tale. (Ar trebui, totusi, sa furnizeze lenjerii de pat si prosoape). Si daca se intampla ceva minor – de exemplu ramai fara prosoape de hartie – va trebui sa iti cumperi singur. (Desigur, daca exista orice fel de situatii de urgenta sau chiar daca ai o intrebare despre unde poti sa cumperi prosoape de hartie, poti contacta oricand proprietarul).

Faptul ca nu este un hotel inseamna, de asemenea, ca este foarte important sa fie clar cand vei ajunge. De multe ori, cineva va trebui vina pentru a-ti da cheile. Deci, pentru un start bun al sejurului, ofera cat mai multe informatii legate de sosirea ta! Iar daca intarzii, suna sau trimite un mesaj sau e-mail pentru a anunta.

Pastreaza aceste sfaturi in minte, iar noi promitem: Vei avea un sejur minunat si plin de satisfactii daca alegi sa inchiriezi o garsoniera regim hotelier Cluj Napoca!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *