Se pot obtine niste preturi mai mici cand inchiriati o masina?

Tot mai multi oameni apeleaza in ultima perioada la serviciile unor firme de inchirieri de autovehicule, fie pentru deplasari in interesul serviciului, fie pentru vacante facute cu familia. Statistic, avantajele inchirierii unui autoturism sunt multe, și daca se gasesc modalitatile de obtinere si a unor reduceri de pret, atunci inchirierea va deveni si mai avantajoasa.

Cu toate ca majoritatea firmelor care inchiriaza autovehicule au multe oferte speciale, doar putini dintre clienti le stiu, deci nu vor putea beneficia de acestea. Ca oricare alta investitie, inchirierea unui autoturism necesita un minimum de documentare pe baza careia sa luam o decizie. Recomandarea facuta de www.rentacar247.net este ca o persoana care vrea sa inchirieze o masina sa compare oferta fiecarei companii si sa afle astfel care este oferta cea mai avantajoasa.

Reducerile de pret pot fi importante daca se face din timp inchirierea

Exceptand situatiile urgente, atunci cand este imperios necesara o inchiriere a unui autoturism intr-un timp destul de scurt, pentru restul cazurilor este de recomandat sa faceti niste rezervari online ceva mai inainte de ziua cand masina va fi primita. Acest lucru va poate oferi unele reduceri importante, chiar de cateva procente, raportate la pretul initial.

Cand va planificati cu catva timp inainte o vacanta impreuna cu familia, sa nu inchiriati masina pe ultimii o suta de metri. In afara sigurantei bifarii unui lucru important – asigurarea transportului familiei – puteti beneficia si de preturi avantajoase la orice firma de rent a car Iasi, cu conditia achitarii in avans a banilor.

Ideea de a rezerva o masina din timp este similara celei din turism denumite early booking. In cazul cand veti opta ca sa va rezervati online atat camera, cat si masina cu care va veti deplasa, veti cheltui cu mult mai putini bani din bugetul alocat pentru vacanta.

Clientii fideli pot fi recompensati

Daca sunteti obisnuit sa folositi frecvent un autoturism inchiriat, ar trebui sa cunoasteti ca multe dintre firmele de inchirieri auto au oferte aparte pentru clientii lor fideli.

Odata convinsi de calitatea serviciilor prestate de catre o anumita companie, ar fi preferabil sa il intrebati pe reprezentantul acesteia care sunt acele reduceri oferite, dar si conditiile de a putea beneficia de acestea.

Pentru inchirieri pe termen mai lung, veti putea chiar negocia pretul

Cand optati sa inchiriati o masina pe termen mai lung, unele firme pot fi dispuse sa mai scada din pretul de inchiriere. Daca stiti ca aveti nevoie de un autoturism pentru o perioada mai mare de timp, intrebati daca si ce reduceri pot sa vi se ofere.

Iata, deci, cum puteti sa beneficiati de avantajele unui autoturism inchiriat si cum puteti obtine, in acelasi timp, niste preturi ceva mai mici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *