24 de ore – Serialul politist favorit

Imi plac foarte mult serialele politiste. De-a lungul timpului am urmarit foarte multe seriale de acest gen fiindca imi plac povestile pe care le abordeaza, actiunea in sine si multe alte chestii. Cand vine vorba de serialul meu preferat din categoria seriale politiste, trebuie sa notez faptul ca serialul preferat a devenit un maraton de episoade, dat fiind faptul ca 24 are 8 sezoane a cate 24 de episoade.

Mi-a placut foarte mult acest serial fiindca in rolul principal joaca unul din actorii mei preferati, Kiefer Sutherland, un actor caruia rolul lui Jack Bauer i s-a potrivit de minune. Jack Bauer este un agent de la unitatea anti-tero din Los Angeles. Actiunea fiecarui sezon se desfasoara pe parcursul unei singure zi. Trebuie neaparat sa vedeti acecst episod pentru a va face o idee cu privire la cat de multa tensiune se poate strange intr-o singura zi atunci cand este vorba de o amenintare din partea unor teroristi celebrii.

Jack este cel mai bun om de la anti-tero si cel care nu se da batut chiar si atunci cand este imposibil sa castige. Serialul isi surprinde fanii de la un sezon la altul, avand noi provocari si foarte multe momente tensionate. Jack este un familist convins si atunci cand sotia sa este omorata chiar in cladirea unde lucreaza el, devine un om neinfricat si gata sa isi riste viata pentru a se razbuna pe cei care i-au ucis sotia.

Serialul devine tensionat la fiecare ora care trece foarte rapid. Un episod este echivalentul a 1 ora, asa ca evenimentele sunt relatate intr-un timp foarte apropiat de realitate. Jack are o relatie stransa cu presedintele SUA, care se bazeaza foarte mult pe abilitatiile si calitatiile lui Jack. Acesta si-ar da si viata pentru tara sa asa ca avem parte de cele mai tari episoade.

Din punctul meu de vedere, 24 este cel mai tare serial politist si un serial pe care nu trebuie sa il ratati.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *