5 lucruri legate de inchirierile in regim hotelier in Sibiu pe care probabil nu le stiai

Calatorii care cauta cazare in Sibiu la preturi mai atractive sunt obisnuiti sa faca rezervari la hoteluri si pensiuni, insa pentru multi, lumea inchirierilor de apartamente in regim hotelier reprezinta o mare necunoscuta, acesta fiind si unul din motivele pentru care ele se supun multor mituri. Iata cele mai importante cinci lucruri pe care probabil nu le stiai despre inchirierea unui apartament in regim hotelier:

  1. Unii proprietari de apartamente in regim hotelier ofera servicii zilnice de curatenie

Cei mai multi proprietari se asigura ca locuinta este curatata inaintea fiecarui nou oaspete, si multi dintre ei ofera servicii zilnice de curatenie pentru a fi siguri ca locuinta este la fel de curata, daca nu chiar mai curata, ca o camera de hotel. Locuintele murdare primesc referinte slabe si nu rezista mult in afacere, asadar proprietarii fac din curatenie o prioritate. Desigur, multi turisti presupun in mod gresit ca locuintele pentru vacanta nu au ingrijitori, si ca vor fi obligati sa curate ketchup vechi din frigider, ramas de la oaspetele dinainte, insa nu este cazul. De fapt, proprietarul se va asigura ca vei gasi locuinta in exact aceeasi conditie in care se asteapta sa o lasi la plecare – si anume, imaculata si curata.

  1. Proprietarii te vor primi calduros si iti vor respecta intimitatea

Multi dintre proprietari isi trateaza apartamentul de inchiriat ca pe o afacere, acest lucru insemnand ca isi doresc un flux cat mai mare de turisti pentru oferta lor de inchirieri regim hotelier in Sibiu, si se asteapta la o uzura normala rezultata din fiecare inchiriere. Unii calatori presupun in mod eronat ca proprietarii vor veni zilnic sa verifice daca sunt firmituri pe canapea, dar majoritatea se vor opri sa te salute, dupa care vor veni doar la cererea ta. Pana la urma, ei cunosc faptul ca unul din motivele pentru care oamenii iubesc locuintele de inchiriat este intimitatea pe care o ofera, si nu vor pune in pericol sansele de a beneficia de revenirea ta.

  1. Inselatoriile legate de inchirierea a astfel de apartamente sunt rare si pot fi evitate

Aceasta este probabil una dintre cele mai mari surse de teama, intrucat nimic nu spune „cosmar” mai bine decat sa ajungi intr-o zona necunoscuta si sa afli nu doar ca apartamentul in regim hotelier pe care l-ai inchiriat nu exista, ci si ca garantia pe care ai platit-o a disparut. Cu toate acestea, astfel de inselatorii sunt mult mai rare decat crezi, iar un turist obisnuit le poate evita urmand unele sfaturi de baza oferite de www.regimhotelier.net: lucreaza doar cu persoane care au un istoric documentat online (recenzii, postari care au fost valabile cativa ani, etc.), evita site-urile gratuite de anunturi care nu verifica identitatea proprietarilor, si foloseste doar site-uri care au o relatie personala cu proprietarii.

  1. Proprietarii evita sa retina garantia

Garantiile sunt de obicei sume destul de consistente, asadar este normal ca un turist sa se ingrijoreze despre ele. Cu toate acestea, orice garantie nu inseamna nimic comparativ cu valoarea unui chirias fericit, asadar proprietarul nu va pune in niciun caz in pericol posibilitatea ta de a reveni pastrand garantia fara vreun motiv intemeiat. Desigur, proprietarii vor trebui sa se protejeze impotriva oaspetilor abuzivi, insa in interesul construirii bunei credinte, multi proprietarii vor inchide ochii la eventualele pete ocazionale de pe canapea doar pentru a te pastra in calitate de client.

  1. Apartamentele inchiriate pentru vacanta ofera servicii grozave

Majoritatea proprietarilor au administratori pe care ii angajeaza pentru a se ocupa de problemele zilnice legate de locuinta, inclusiv orice problema care s-ar putea ivi pe timpul sederii tale, de aceea este bine sa te asiguri ca toti proprietarii cu care lucrezi au in subordine cate un administrator. Turistii considera in mod gresit ca, in cazul in care exista vreo neregula cu proprietatea, aceasta nu va fi rezolvata pana la venirea urmatorului oaspete, in special daca proprietarul se afla la distanta, insa multi proprietari se mandresc cu serviciile de cazare din Sibiu pentru clienti, rapide si prietenoase, pe care le ofera fiecarui oaspete.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *