Bine de stiut inainte de a cumpara mobila la mana a doua

Miroase tot mobilierul

Stim, suna putin prostesc cand o spui asa. Dar aveti incredere in noi, functioneaza. Iata de ce. Unele mirosuri, precum praful si mirosul tipic de „mobilier vechi” vor disparea atunci cand va veti expune noua achizitie. Sau cand o curatati bine cu produse parfumate cu lamaie sau lavanda.

Cu toate acestea, amintiti-va intotdeauna ca mobilierul de mana a doua a fost adapostit in casa altei familii, in camera de gradina, in bucatarie sau chiar la subsol. Prin urmare, mirosurile vor depinde de locul in care a fost asezat. Asadar, atunci cand il mirositi, s-ar putea sa simtiti ulei ars de ani de gatit, fum sau chiar urina de la animale de companie. Din pacate, aceste mirosuri patrund pe pernele canapelei si in mobilierul din lemn si sunt aproape imposibil de indepartat.

Acum, ca sunteti priceput in cumparaturile economice, iata cateva sfaturi despre ce sa nu faceti atunci cand cautati acea piesa perfecta intr-un magazin de mobila second-hand Baia Mare:

  • Nu cumparati niciodata saltele second-hand
    Stiti sentimentul pe care il aveti uneori cand intrati intr-o camera de hotel si simtiti ca nu a mai fost curatata de ceva vreme? Probabil ca aveti dreptate. Chiar daca nu le puteti vedea, saltelele uzate au pete, ganganii, bacterii si germeni care sunt incredibil de greu de curatat. De fapt, ati putea ajunge sa platiti mai mult pentru a o curata decat v-a costat la inceput! Deci, spuneti nu saltelelor de mana a doua!
  • Nu cumparati nimic acoperit cu tesaturi dificile
    Vorbim despre scaune si canapele care ar putea fi acoperite cu blana, matase, catifea, piele si asa mai departe. Piesa pe care tocmai ati cumparat-o ar fi putea fi profitabila acum, dar va deveni incredibil de scumpa atunci cand va trebui sa o refaceti.
    Treaba de a dezbraca mobilierul si de a adauga un nou strat exterior este o necesitate din exact acelasi motiv pe care l-am mentionat atunci cand am vorbit despre saltele. Tapiteria ar putea avea germeni, acarieni, bacterii, purici si chiar gandaci care traiesc in interiorul ei. Cu toate acestea, aceste tesaturi sunt, de asemenea, unele dintre cele mai scumpe. Nu va lasati greu!
  • Nu pierdeti impulsul
    Asta inseamna sa nu asteptati prea mult inainte de a decide sa cumparati o piesa pe care o iubiti. Site-ul mobila-seond-hand.ro considera ca acesta este unul dintre cele mai importante sfaturi despre cum sa alegeti un mobilier la mana a doua. Spre deosebire de un magazin in care sunt depozite imense cu zeci de scaune identice care va asteapta, asta este o afacere dintr-o lovitura. Daca nu o cumparati pe loc, este foarte putin probabil sa va intalniti din nou cu acea piesa. Deci, ganditi-va repede si luati decizii usoare.
    Iata un ultim sfat cand vine vorba de sfaturi si trucuri despre cum sa alegeti un mobilier la mana a doua. Mergeti la cumparaturi cu mintea deschisa. Este vorba despre a vedea potentialul mobilierului pe care il cumparati, care va trebui combinat si asortat in casa dumneavoastra, pana cand veti obtine acel echilibru perfect dintre chic si elegant. Spuneti-ne in sectiunea de comentarii de mai jos ce parere aveti!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *