De ce sa inchiriezi un automobil de la Hermin Rent-a-car?

Pentru a inchiria o masina de la firma Hermin Rent-a-car, ai nevoie de foarte putine documente: permis de conducere, pasaport valabil, varsta conducatorului de minim 21 de ani, experienta in conducere de minim 1 an.

Logica aici este simpla: in timpul sezonului si in timpul mini-vacantelor de sarbatori, masinile se inchiriaza ca painea calda, asa ca e bine sa faceti rezervarile din timp.

Pentru a capata prudenta la volan, si a putea inchiria un automobil de la o firma specializata, ai nevoie de minim 1 an de experienta in sofat. Urmatoarea intrebare care se pune, este locatia in care se face predarea. Cand rezervi o masina, in prealabil poti alege locul de receptie convenabil pentru tine. Acest lucru este gratuit si se poate face pe toata raza municipiului Cluj Napoca, dar si in orasele Sibiu, Targu Mures, si Oradea, precum si in intreg judetul Cluj.

Hermin Rent-a-car este o firma care se ocupa de inchirierea masinilor in sistemul rent a car, oferind multe variante de masini, ce pot fi vizualizate pe site-ul www.herminrentacarcluj.ro. Pe acest site gasesti masini la preturi foarte scazute, inchirieri ale masinilor specifice unei anumite clase, cu toate conditiile de confort, inchirierea putand fi facuta la preturi avantajoase.

Inchiriereea unei poate fi facuta intrand pe site-ul herminrentacarcluj.ro pentru a vedea in exclusivitate masini destinate inchirierii si pentru a o putea rezerva pe cea preferata de tine. Firma solicita o garantie cuprinsa intre  150-350 euro, in functie de categoria auto aleasa – Premium, Compact, Full, etc – chiriasul asumandu-si intreaga raspundere pentru orice incalcare a regulamentului.  De ce este nevoie de o garantie? Depunerea unei sume intr-un depozit de garantii  reprezinta suma care poate fi retinuta de firma in cazul in care se incalca termenii contractului. De ce operatorul ia un depozit? Din suma depozitului se platesc amenzile pentru incalcarea regulilor de circulatie, pentru reparatia autovehiculului in cazul unei daune si pentru benzina, in cazul in care vei returna masina cu rezervorul gol.

Pe site, poti gasi mai multe informatii, termeni si conditii, date de contact, rezervari precum si baza de date a autovehiculelor puse spre inchiriere. Preturile sunt in functie de dotarea masinii, de marca si de clasa. Foarte important de stiut este faptul ca, cu cat termenul de inchiriere este mai lung, cu atat pretul masinii este mai ieftin pe zi. Preturile de mai jos se bazeaza pe o masina inchiriata pe o perioada curpinsa intre 2 si 20 de zile, si peste 20 de zile.

Pretul pentru masina de inchiriat, Opel Astra 1.2 benzina, cutie manuala, 2 usi, airbag, ABS, volan piele, incepe de la 25 euro pe zi pana la 20 euro pe zi pentru o perioada maxima de 20 de zile. Pentru perioadele mai mari de 20 de zile taxa este de 17 euro pe zi, ceea ce este mult mai convenabil, mai ales pentru perioadele vacantei.

Pentru ocazii speciale, cum ar fi o nunta, un botez, o aniversare etc. firma Hermin Rent-a-car  pune la dispozitie spre inchiriere,  masina BMW Seria 5. Tariful este de  80 Euro/ora, iar perioada de inchiriere este de minim 2 ore.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *