Firmele de tractari – Ajutor de valoare pentru conducatorii auto

Defectiunile auto si accidentele rutiere sunt probleme comune ale automobilistilor, in orice tara s-ar afla. Aceste lucruri se produc in mod regulat. Poti vedea deseori multe masini oprite pe marginea drumului si apoi transportate catre cel mai apropiat atelier de reparatii. Un alt incident comun este produs de proprietarii de masini care intampina probleme neprevazute in mijlocul autostrazii. In acest caz, automobilistul nu are alta optiune decat sa ceara ajutorul: „Am nevoie de un serviciu de tractari auto”. Problemele auto necesita cele mai bune solutii din industria tractarilor.

Firmele de tractari auto asigura asistenta eficienta pe loc soferilor aflati in dificultate, datorita capabilitatilor si calificarilor lor. Aceste companii sunt dotate cu echipamente moderne, care includ autospeciale cu carlig si platforme. Autospeciala cu carlig poate ridica orice masina din fata sau din spatele acesteia. Poate tracta vehiculele la garaj folosind rotile de pe partea opusa. In cazul in care niciunul din axurile masinii nu este functional, aceasta este plasata pe o platforma, astfel incat transportul sa se realizeze fara nicio dificultate.

Pe de alta parte, o autoutilitara cu platforma ridica in totalitate vehiculul de pe sol, folosind un motostivuitor, pentru a-l transporta catre atelierul auto. Desigur, un mare numar de companii de tractare folosesc mai mult platformele, datorita stabilitatii. Vehiculul poate fi transportat in siguranta, evitand posibilitatea producerii de pagube. Autoutilitarele de tractare au ca scop interventia prompta la locul problemei si de obicei, serviciile lor sunt disponibile la orice ora din zi sau din noapte.

Atunci cand soferii aflati in dificultate suna la o firma de tractari auto, vor descoperi ca aceste companii sunt mai mult decat dornice sa ofere toate tipurile de servicii, precum reparatii mecanice sau electrice, schimbarea anvelopelor, realimentare, schimbarea bateriei, schimbarea uleiului si spalarea masinii.

Acesti furnizori de servicii dezvolta deseori parteneriate cu asociatiile si cluburile automobilistice, pentru a obtine mai multi clienti. Proprietarii de masini trebuie sa aiba in vedere ca, in cazul in care vehiculele lor sunt inca acoperite de garantie, producatorul va oferi asistenta rutiera. Aceasta cuprinde lucruri de baza, precum schimbarea anvelopelor si realimentarea, precum si rambursarea cheltuielilor de tractare.
Posesorii de autovehicule trebuie sa caute servicii de tractari auto care satisfac nevoile clientilor.

Firmele de tractari cu cea mai buna reputatie asigura programe de calificare pentru mecanicii si soferii lor, pentru a le imbunatati eficienta, politetea si relatiile interumane. Acesti specialisti trebuie sa urmeze procedurile de siguranta atunci cand vine vorba de tractarea vehiculelor cedate. In acest fel, soferii evita producerea daunelor suplimentare asupra masinii. Inainte sa te decizi asupra furnizorului de servicii, este important sa afli ce suma de bani vei achita pentru fiecare serviciu si care este distanta maxima acoperita de companie. Unele firme solicita plata pe loc. Altele convin sa trimita factura catre clienti sau sa colecteze banii de la companiile de asigurari.

Este recomandat sa verifici antecedentele acestor furnizori, intrebandu-ti prietenii, colegii de lucru sau rudele care au apelat in trecut la serviciile lor. Poti realiza verificari si prin Internet sau poti solicita profilul si recenziile companiei pentru comparatie. Desigur, atunci cand esti plecat in afara tarii, va fi greu sa faci cercetari cand te loveste necazul. Cel mai bine e sa te informezi asupra unei firme de tractari auto din timp, si sa ai datele de contact la indemana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *