Horoscopul amoros al Leului

Cand este binedispus, Leul are o personalitate autoritara, care intotdeauna iese in evidenta si se face cunoscuta. Ii place sa domine si daca partenerul ii resista nu se opreste de la a-si face punctul de vedere cunoscut, chiar daca asta inseamna sa il calce in picioare. Leul este un extrovertit convins, sociabil, prietenos, usor de abordat si horatat sa fie sufletul oricarei petreceri.

Daca nu este o petrecere in care sa se remarce sau cei din camera nu vor sa ii faca pe plac si evita sa fie eclipsati de Leu, acesta ori isi schimba brusc temperamentul cu unul negativ, ori se retrage in carapacea sa. Clujnapocainfo.com observa ca odata aflati in pozitia de a domina, Leilor le este foarte greu sa se mai retraga din lumina reflectoarelor. Ei sunt politicienii care tin cu dintii de o functie, corporatistii care refuza sa faca un pas in spate in favoarea succesorilor lor, si celebritatile batrane care insista sa joace in roluri, desi vremea le este apusa. In zielle sale de glorie insa, Leul straluceste si ii conduce cu succes pe ceilalti iluminandu-le calea. Exemple celebre sunt Regele Soare Louis al XIV-lea, Napoleon, Maria Callas sau romancierul american Aldous Huxley.

Horoscopul amoros al Leului

Spre deosebire de alte zodii care isi gasesc greu parteneri in afara celor asemanatori siesi, pentru doi lei este aproape imposibil sa convietuiesca. Poate doar daca isi stabilesc foarte clar ariile de autoritate ale fiecaruia dintre ei. De obicei, leii sunt parteneri loiali si plini de dragoste, mai ales daca li se da libertatea de a face propriile lor alegeri.  Cand vine vorba de o anumita compatibilitate intre zodii, cele mai apropate de inima inima unui leu, tocmai pentru ca ii lasa acestuia toata stralucrirea de care are nevoie si ocileaza ca o luna in jurul lor, sunt: Gemenii, Balanta, Segetatorul.

Caracteristicile si stilul de viata al unui Leu

Daca cunoasteti pe cineva care dupa ce gusta din mancarea excelenta pe care ati facut- o si imediat comenteaza ca daca ati mai fi adaugat ceva mirodenie era si mai buna, sau daca duci pe cienva acasa si comenteza ca alt drum ar fi fost mai scurt, acea persoana este cu siguranta un leu. Si mai enervant este ca aproape intotdeauna au dreptate. Leii nu sunt doar convinsi ca ei ar trebui sa ia toate deciziile, dar sunt si foarte buni la asta. Chiar cand iau decizii care se dovedesc a fi gresite, nororul lor caracteristic si extraordinar (si Leul este poate cea mai norocoasa dintre zodii) transforma situatia si dezastrul ia forma unui succes.

In mod normal, daca nu le furati scena si ii lasati sa straluceasca in voie, leii isi asuma responsabilitatile si ciudateniile de care se fac vinovati. Aceasta proprietate a lor de a ierta cu usurinta, combinata cu o natura plina de afectiune si caldura, face ca Leul sa fie o persoana placuta si o companie cautata citeaza un horoscop leu documentat.

Leul este, de asemenea, ambitios si plin de energie cand vine vorba de cariera. Din cand in cand insa, vrea sa se relaxeze, si sa zaca efectiv, lasand viata sa treaca pe langa ei, ca o pisica morocanoasa. Daca nu li se ofera acest lux, devin irascibili, isi ascut ghearele si chiar ii zgarie pe cei din apropiere. Ocupatia ideala pentru ei este una in care trebuie sa puna o gramada de energie, iar din cand in cand li se acorda cate o pauza. Daca sunt si in centrul atentiei cat timp isi desfasoara activitatea, e excelent! Actoria, educatia copiilor sau a adultilor si sporturile de performanta sunt astfel de activitati. De acelasi tip de mediu are nevoie Leul si acasa: un cerc de prieteni si o familie care sa il admire si sa il aprecieze.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *