Lucruri pe care un electrician auto isi doreste sa le stiti

–>1 Ascultati semnele de avertizare

Majoritatea electricienilor auto doresc ca clientii sa asculte semnele de avertizare pe care le ofera vehiculul lor. Caracteristicile unui vehicul rareori nu vor mai functiona fara a indica in prealabil. Daca observati ca ceva nu este in regula cu masina dvs. sau ca una dintre caracteristicile sale nu functioneaza optim, atunci sunati-ne. Va vom spune cu placere care ar putea fi cauza, totusi, fiti pregatiti ca va trebui sa intrati in magazin. Oricare ar fi rezultatul, v-ati fi economisit o multime de timp si bani.

–>2 Nu mai realizati reparatii pe cont propriu

Multi clienti vor sa creada ca pot rezolva cu usurinta problema masinii lor. In timp ce unele lucruri, cum ar fi reincarcarea agentilor frigorifici, sunt usor de realizat, altele nu. Lansarea unei operatiuni de reparatie electrica auto pe cont propriu la vehiculul dvs. poate duce la daune ireparabile sau la reparatii costisitoare, care sunt dificil de realizat de catre un electrician auto. Daca nu sunteti sigur daca puteti sau nu sa remediati problema vehiculului, atunci sunati electricianul – acesta va fi sincer cu privire la ceea ce puteti si ce nu puteti face pe cont propriu.

–>3 Intretineti masina constant

Mentinerea vehiculului cu servicii simple la electricianul auto este o modalitate usoara de a evita probleme mai costisitoare. Din pacate, unii proprietari de vehicule considera ca serviciile sunt o pierdere de bani sau o prelungesc, cu toate acestea, serviciile previn uzura vehiculului si ii prelungesc durata de viata. De asemenea, evita probleme mai scumpe de reparatie si inlocuire.

–>4 Spuneti-i totul electricianului dvs. auto

Cand va duceti vehiculul la electricianul auto, asigurati-va ca ii spuneti totul. Electricienii auto nu sunt acolo pentru a judeca, doar pentru a diagnostica si repara. Lasand in afara detalii (chiar si cele pe care le credeti neimportante), puteti prelungi timpul necesar pentru a diagnostica problema vehiculului si a-l repara. De asemenea, ingreuneaza inutil serviciul electricianului auto.

–>5 Faceti programari in avans (daca nu este chiar o urgenta)

Electricienii auto sunt rezervati frecvent cu saptamani in avans, informeaza platforma Electricianauto.net. Pentru serviciile programate sau problemele care nu sunt situatii de urgenta (de exemplu, functionarea defectuoasa a sistemului de aer conditionat), rezervati in avans pentru a evita un timp de asteptare mai lung si potential mai multe daune vehiculului dumneavoastra.

–>6 Fiti realist cu termenele limita

Pe langa rezervarea in avans, retineti ca diagnosticarea si reparatiile necesita timp, electricianul dvs. auto va trebui sa cerceteze, sa furnizeze si sa repare vehiculul dvs., toate acestea putand dura o perioada variata de timp. Fii realist cu asteptarile din termen.

–>7 Asigurati-va ca vehiculul dvs. este curat

Cand incercati sa diagnosticati problema vehiculului dvs., electricianul dvs. auto va trebui sa fie cel mai probabil in interiorul masinii dvs. Faceti-i favoarea de a ordona si a indeparta gunoiul inutil.

–>8 Nu diagnosticati doar si apoi plecati

Electricienii auto ofera de obicei un diagnostic gratuit sau cu costuri reduse si apoi au pretul separat pentru reparatii. Este de prost gust sa primiti un diagnostic de la un electrician auto si apoi sa mergeti la altul pentru serviciul de reparatii. Amintiti-va, un diagnostic necesita timp, deci este nedrept si lipsit de etica sa nu utilizati serviciile electricianului auto initial.

–>9 Ascultati-va mecanicul

Dupa cum am mentionat mai devreme in articol, mecanicul dvs. este calificat si instruit. Electricitatea pentru automobile este complexa, deci aveti incredere in electricianul dvs. auto. Daca el sau ea ofera sfaturi sau recomanda un service sau o reparatie, este pentru ca stiu ce este cel mai eficient pentru vehiculul dvs.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *