Masaj erotic Timisoara – Cum sa oferi un masaj profesionist iubitului tau

Masajul erotic reprezinta o modalitate minunata de a te relaxa, de a te conecta si de a explora placerea cu persoana iubita sau cu un prieten intim. Urmand caile tantrice veti reusi sa onorati si sa va descoperiti corpul ca un templu al placerii. Aceasta experienta va va permite sa va explorati energia erotica prin noi modalitati si poate reprezenta totodata un preludiu minunat pentru a face dragoste. Am adunat informatii urmatoare de la saloanele de top in masaj erotic Timisoara de calitate:

7 Beneficii ale masajului erotic:

  1. Trezeste simturile si activeaza capacitatea de autovindecare a organismului.
  2. Va permite sa explorati placerea in moduri noi si creative.
  3. Foloseste contactul vizual, respiratia conectata si atingerea pentru a amplifica intimitatea.
  4. Creaza o conexiune constienta intre primitor si cel ce ofera masajul.
  5. Foloseste respiratia, sunetele si miscarile pentru a provoca un orgasm al intregului corp
  6. Topeste iluzia separarii si permite aparitia unitatii.
  7. Este un preludiu minunat pentru un sex orgasmic.

Pregatire

Pregatiti un loc cald, linistit si confortabil unde nu veti fi deranjat pentru urmatoarele 2 ore. Asigurati-va ca toate telefoanele sunt inchise. Aprindeti niste lumanari si puneti o muzica romantica si relaxanta.

Oferirea unui masaj erotic

Decideti cine va oferi masajul si cine il va primi. Invitati primitorul sa se aseze cu fata in jos pe masa de masaj, pe pat sau direct pe o patura aflata pe podea. Asigurati-va ca acestea sunt calde si confortabile. Cea care ofera masajul erotic Timisoara il va fixa pe cel ce urmeaza sa primeasca masajul lasandu-si gentil mainile pe corpul sau. Recunoasteti ca aceasta este o oportunitate unica de a va onora si servi persoana iubita. Sincronizati-va cu primitorul. O cale de a va sincroniza este sa respirati in acelasi timp cu acesta pentru cateva minute.

Incepeti sa ii stimulati pielea mangaind-o incet cu ajutorul unei pene, a unei blani sau cu buricele degetelor. Atunci cand sunteti gata, acoperiti-i corpul cu un strat de ulei de masaj caldut. Folositi miscari ample si atingeri usoare. Veti realiza ca masati mai mult decat pielea partenerului, conectandu-va cu acesta la diferite nivele. Incurajati-l sa respire adanc, sa geama si sa isi miste corpul. Acest lucru permite energiei corporale sa se trezeasca, sa se miste iar in final sa fie eliberata. Folositi diferite parti ale corpului pentru a va masa partenera – parul, bratele si pieptul. Fiti jucaus, curios si creativ.

La jumatatea timpului alocat cereti partenerului sa se intoarca cu fata in sus. Masati-i partea din fata a corpului folosind ulei caldut si de asemenea miscari ample. Introduceti in masaj erotic Timisoara sunete interactionand cu corpul partenerei, folosind sunete precum Ahhh, Mmmm sau Ommm. Aceasta poate fi o modalitate buna de a activa energia corporala a partenerului dumneavoastra.

Cand acesta este gata oferiti-va sa ii explorati zona genitala. Incepeti dinspre exterior folosind ulei. La inceput fiti bland si gentil. Oferiti-I timpul necesar pentru a-si elibera tensiunea acumulata in zona. Ascultati-i corpul. Priviti-l cum raspunde si cum devine excitat. Concentrati-va pe ce ii confera placere. Incercati diferite atingeri. Din nou, fiti creativ. Daca urmeaza sa faceti un masaj interior folositi un lubrifiant pe baza de apa. Cata placere este capabila sa primeasca ? Estea aceasta pregatita de a explora posibilitatea unor orgasme multiple ?

Incheiati intr-o pozitie amoroasa ce va va conecta inimile prin dragoste, compasiune si multumire. Ajutati-o sa se ridice si incheiati printr-un “Salut al Inimilor”. Oferiti-I apa sau suc sa bea si ciocolata sau fructe sa manance. Vei dori sa ne spui cum a fost aceasta experienta pentru tine. Cum a fost sa primesti sau sa oferi un masaj erotic Timisoara in aceasta maniera ?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *