Cum sa cumperi folie auto Llumar – Un ghid cuprinzator

Daca ai achizitionat recent o masina noua, exista o buna sansa sa fi luat in considerare posibilitatea de a instala o folie auto Lumar, mai ales daca locuiesti intr-un climat mai cald. Ca in cazul oricarui alt accesoriu pentru masina, este crucial sa stii exact ce trebuie sa cauti atunci cand te decizi sa cumperi o folie auto Llumar.

folie auto llumar

Sa trecem peste cateva informatii care iti vor extinde cunostintele in calitate de consumator, si te vor ajuta sa faci o alegere potrivita pentru tine.

1. Care este rata de blocare termica a foliei auto Llumar? Aceasta este o intrebare deosebit de importanta in cazul in care locuiesti intr-un climat mai cald. Foliile auto au diferite rate de protectie termica, care pot varia de la 10% la aproape 100%. Daca esti ca majoritatea soferilor, sunt sanse ca cea mai buna optiune sa fie o rata de protectie undeva pe la 45 – 60%.

  • Daca locuiesti intr-un climat temperat, o folie auto care ofera protectie termica 25 – 40% este ideala. Cei mai multi experti ar spune ca este suficient pentru un sofer dintr-un oras in care temperaturile rar ajung la 30˚C, acest nivel de protectie termică permite luminii soarelui sa patrunda in masina in lunile de iarna pentru a incalzi interiorul.
  • Pentru cei care traiesc intr-un climat in care temperaturile in mod normal depasesc 30˚C timp de cel putin 3 luni pe an, ar putea fi o investitie buna sa instaleze o folie auto Llumar cu rata de minim 50%. Desi acestea au un pret mai ridicat, vei fi recunoscator de fiecare data cand vei folosi masina intr-o zi caniculara.


Folie Auto LLumar de folieauto

2. Care este calitatea estetica a foliei? Daca te plimbi pe orice sosea timp de 30 de minute, este posibil sa observi o mare varietate de folii colorate. Dupa un timp, s-ar putea sa incepi sa observi unele diferente vizuale. In timp ce unele folii ar putea arata ca instalate in fabrica, altele pot avea un aspect usor neglijent, iar altele pot fi deteriorate complet. O folie foarte inchisa poate arata foarte bine, dar o instalare de calitate slaba o va face sa para neingrijita.

Calitatea estetica pe care o  doresti va influenta foarte mult pretul. In timp ce o folie simpla(insa stabila) poate costa 150 – 170 lei, o folie de top ar putea ajunge la 350 lei. Exista, de obicei, o cale de mijloc pentru folii, iar din acest motiv, este esential sa insisti sa vezi exemple de folii inainte de a trece la instalare – in mod sigur vrei sa stii daca folia auto pe care o vei instala va arata spectaculos pe masina ta. Foliile auto Llumar reduc cantitatea de lumina care intra in masina fara a degrada vizibilitatea.

cum se monteaza folia auto

3. Ce tip de garantie se ofera? Desi aproape toate foliile auto Llumar au o anumita garantie, este important sa intelegi tipul de garantie care este inclus in pretul foliei. De cele mai multe ori, vei descoperi ca o “garantie pe viata” este inclusa in pretul de achizitie. Cel mai important lucru pe care trebuie sa il afli este “exact ce este acoperit de garantie?”. Vei dori in primul rand sa te asiguri ca producatorul de folii auto va acoperi produsul in sine. Daca apar schimbari in culoarea foliei auto, producatorul ar trebui sa reinstaleze folia in mod gratuit. Toate garantiile producatorului ofera diferite documente; asigura-te ca serviciul pe care il folosesti iti pune la dispozitie aceasta documetatie.

Vei dori, de asemenea, sa te asiguri ca si instalarea este inclusa. In cazul in care o folie incepe sa aiba bule, acesta nu este un defect al produsul, motiv pentru care producatorii nu vor acoperi acest lucru. Problema aceasta este legata de instalare, si, prin urmare, ar trebui sa fie acoperita de compania care face montajul. Asigura-te ca primesti documentatia corespunzatoare si pentru serviciul de instalare a foliei auto Llumar.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *