Cum stim ca a venit momentul pentru o noua folie?

Folia se decojeste

Un alt indicator comun ca folia de pe masina ta trebuie inlocuita este daca a inceput sa se decojeasca. Dupa ani intregi in care a fost expus la caldura si la razele UV dure ale soarelui, nu este neobisnuit ca pelicula sa inceapa sa se desprinda de pe geam, deoarece aceasta este de obicei rezultatul deteriorarii adezivului filmului.

In timp ce folia nou instalata se va intinde pe suprafata geamului, pe masura ce produsul imbatraneste, este posibil sa observati ca nuanta incepe incet sa se dezlipeasca de la colturi si margini.

Pe masura ce folia incepe sa se dezlipeasca din ce in ce mai mult, este posibil sa observati chiar zgomote atunci cand rulati geamurile in jos, iar rularea ferestrelor poate provoca chiar accelerarea decojirii, detaliaza platforma www.folie-auto.net.

In acest moment, este imperativ ca folia sa fie indepartata si inlocuita profesional. Desi poate fi tentant sa indepartati singur folia pentru a economisi bani, acest proces nu este atat de usor pe cat ar parea, si ati putea ajunge sa faceti mai mult rau decat bine. Economisiti timp, bani si stres daca vechea folie este indepartata profesional.

Masina Dvs nu mai este la fel de cool ca inainte

Unul dintre principalele beneficii ale foliei auto este ca aceasta poate ajuta la mentinerea interiorului masinii mai racoroasa in timpul verii, blocand razele UV dure ale soarelui. Cu toate acestea, dupa ani de expunere la soare, s-ar putea sa descoperiti ca nuanta ferestrelor tale nu mai este capabila sa blocheze caldura verii, asa cum a facut candva.

Daca ati observat ca masina dvs. este vizibil mai fierbinte in interior decat in mod normal atunci cand va urcati pentru prima data in ea, si/sau sistemul AC nu va mai tine rece, acesta ar putea fi un semn ca folia dvs. de nuanta s-a deteriorat, si trebuie inlocuita.

Desigur, daca nimic nu pare sa fie gresit din punct de vedere vizual cu folia, este bine mai intai sa verificati sistemul de climatizare al masinii pentru a va asigura ca functioneaza corect. Daca acesta nu este vinovatul, atunci probabil ca este timpul sa luati in considerare aplicarea uneia noi intr-un service de folii automobile Caracal.

Interiorul masinii dvs. a inceput sa se estompeze

Poate cel mai evident semn ca masina dvs. are nevoie de o folie noua sunt daunele solare in interiorul masinii. Una dintre functiile principale ale foliei auto este de a bloca razele UV ale soarelui – pentru a proteja interiorul masinii tale. Fara aceasta protectie, tapiteria masinii dvs. s-ar decolora probabil, iar corpurile din plastic chiar se pot crapa in zilele caniculare.

Daca geamurile dvs. sunt acoperite de folie si observati in continuare semne subtile de deteriorare a interiorului masinii dvs., acesta este un indicator clar ca este timpul sa inlocuiti folia. Acest lucru indica faptul ca filmul s-a deteriorat, si nu va mai protejeaza masina de soare.

Cautati din timp semnele care indica faptul ca este timpul sa inlocuiti folia auto de pe masina Dvs – acest lucru este crucial pentru a va asigura ca masina dumneavoastra este protejata de razele UV dure ale soarelui.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *