Ai grija de tenul tau folosind cosmeticele bio

Pentru ca orice femeie este intr-o continua cautare a elixirului tineretii vesnice, pana una alta se multumeste sa apeleze la produsele cosmetice. Doamnele aleg sa investeasca sume colosale in cosmeticele din comert, sperand sa dobandeasca rezultatele pe care acestea le promit.

Studiile, insa, demonstreaza ca efectul utilizarii indelungate a cosmeticelor traditionale este total opusul celui promis.

Astfel, va propunem sa facem impreuna o comparatie intre cosmeticele traditionale si cosmeticele bio.

Cosmeticele bio vs. cosmetice obisnuite

Ceea ce pune in avantaj cosmeticele bio este naturaletea acestora. La polul opus cosmeticelor bio, avem cosmeticele traditionale, in componenta carora intalnim aditivi sintetici, care pot provoca alergii si iritatii grave ale pielii. In antiteza, cosmeticele bio au un ansamblu de ingrediente 100% naturale, acestea fiind obtinute din plante care provin din culturi ecologice- adica plante care nu au suferit modificari genetice si, in niciun caz, nu s-a actionat asupra lor cu stimulatori de crestere ori insecticide, pesticide s.a.m.d.

Un alt atuu al cosmeticelor bio in fata cosmeticelor traditionale consta in faptul ca nu contin parabeni si nici saruri de aluminiu, care sunt caracteristice cosmeticelor obisnuite.

Parabenii din componenta cosmeticelor obisnuite, ajuta la prelungirea termenului de valabilitate al acestora, dar in acelasi timp au efecte perturbatorii la nivel endocrin. Optand pentru cosmeticele bio, scapam de acest pericol, datorita faptului ca nu contin aceste elemente. Astfel, cosmeticele bio ne feresc de pericolul cancerului!

Cosmeticele bio, avand o componenta 100% organica, sunt blande cu pielea noastra. De aceea, cosmeticele bio sunt recomandate pentru orice tip de piele, dar mai ales pentru persoanele cu tenul sensibil. Astfel, putem concluzia ca utilizarea cosmeticelo bio tin departe alergiile, iritatiile de piele si beneficiem de o hidratare in profunzime.

De asmenea, doamnelor, cosmeticele bio au un efect intens, revigorant asupra tenului dumneavoastra, ceea ce contribuie la prevenirea si/sau estomparea ridurilor.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *