Cum sa transmiti in videochat la viteza mai mare si calitate mai buna

Activati in industria de videochat? Urmariti constant sa va imbunatatiti performantele si calitatea muncii pentru a va incanta admiratorii? Nu neglijati nivelul tehnicii care este utilizata in transmisia datelor – chiar daca toate celelalte aspecte sunt de top, o transmisie lenta sau o imagine neclara au ca rezultat pierderea de fani, si implicit pierderi financiare.

In continuare veti gasi cateva sfaturi de la studioul de videochat Angels Studio din Timisoara pentru a trece activitatea dumneavoastra de modeling online de la lent la super viteza!

Hardware

Din pacate, o tendinta actuala in industria de webcam-uri externe este de a convinge utilizatorul ca mai multi megapixeli conteaza. Mai mult inseamna mai bine, nu ? De la inceputurile imaginilor digitale, producatorii au mizat pe obtinerea mai multor vanzari la dispozitivele ce au din ce in ce mai multi megapixeli, gandirea consumatorului de rand fiind ca webcam-ul lor de 8MP este mult superior unei camere de 1,3. Pentru ca acest lucru sa fie adevarat, trebuie luati si alti factori in considerare. Sa ne gandim la un automobil. Daca megapixelii ar fi caii putere, mai mult inseamna mai bine in general. Oricum, daca nu planuiesti sa spargi bariera sunetului, factorii precum manuirea, confortul, cuplul, suspensia etc. sunt la fel de importante pentru a judeca in totalitate automobilul respectiv. Acelasi lucru este valabil si pentru produsele de imagini digitale. Videochat

Sansele sunt ca lucrati cu o camera web interna, care, pentru majoritatea dintre noi, functioneaza fara probleme, insa pentru videochat este nevoie de ceva mai performant / profesional.

Lumina

De obicei subapreciata, lumina buna va poate trage in jos atunci cand cautati sa oferiti o sesiune de cea mai buna calitate. Sa vedem cateva lucruri de care sa va feriti cand doriti sa va luminati zambetul:

  • Albastri. Niciodata, dar niciodata, nu va asumati faptul ca lumina radianta ce vine de la monitorul computerului dumneavoastra este “destul de buna” pentru videochat. Daca ati facut mai mult de cateva sesiuni online, puteti spune exact cine isi asuma aceste lucruri – din moment ce acele persoane apar ca fiind o umbra albastra iubitoare, care de obicei seamana cu un Smurf intr-o lumina potrivita. O solutie simpla? Micsorati luminozitatea monitorului dumneavoastra. Nu atat de mult incat sa nu mai puteti vedea partenerul de chat, dar atat cat albastrul ce va incurca sa fie diminuat.

  • Balanta de alb. Vorbind de nuante albastre, ajutati-va camera si aratati-i ce inseamna alb cu adevarat. Cele mai multe camere din zilele noastre vor compensa automat in functie de anumite variabile, dar, daca este posibil, incercati sa includeti un alb pur undeva in imaginea dumneavoastra. Ar putea fi la fel de simplu ca tinutul unei foi albe langa fata dumneavoastra pentru a lasa camera sa se ajusteze – cu conditia sa nu aveti prea multe schimbari dramatice de lumina pe parcursul conversatiei. Chat online video

Ultima oara cand ati facut videochat, v-ati focusat la fata partenerului dumneavoastra tot timpul? Nici nu credeam. Nu uitati de fundalul dumneavoastra. Daca nu incercati sa prezentati decorul, atunci cu cat mai simplu fundalul, cu atat mai bine.

Inainte de a apasa pe iconita camerei video, priviti cu atentie peste umar sa vedeti ce se afla in spate. Este o gramada de rufe ce trebuie aranjate? Au loc miscari ce distrag atentia? Ce spuneti de mai multe surse de lumina? In acest caz, incercati sa rotiti monitorul/camera astfel incat sa diminuati cat mai mult din luminile ce distrag atentia, pe cat posibil. Amintiti-va, in activitatea de videochat scopul este de a va prezenta pe dumneavoastra, nu fundalul, in cea mai buna lumina posibila.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *