5 Argumente neasteptate pentru a va orienta spre mobila la comanda

De la sprijinirea firmelor locale pana la economisirea efectiva a banilor, exista cateva avantaje serioase cand vine vorba de mobilierul personalizat pe care s-ar putea sa le treceti cu vederea!

Nu se poate nega ca mobila la comanda are o multime de avantaje – articole unice, o reflectare a stilului dvs. original, o potrivire perfecta in spatiul dvs. – dar exista mai multe motive pentru a achizitiona articole personalizate decat ar crede cei mai multi oameni:

1. Economisiti timp

Acum, asta nu inseamna ca veti obtine aceeasi satisfactie instantanee ca si cum ati cumpara mobilier intr-un magazin si il veti duce acasa in aceeasi zi. Mobila pe comanda va implica intotdeauna o fereastra de productie – de la 2 la 6 saptamani pentru majoritatea proiectelor. Cu toate acestea, ceea ce va va economisi procesul de proiectare si achizitionare a unei piese de mobilier personalizat este timpul practic si durerea de cap de vizitare a depozitelor de mobilier fara sfarsit in care cautati ceea ce v-ati imaginat pentru a se potrivi stilului si spatiului dvs. Adesea, dupa o singura consultatie, un constructor personalizat poate proiecta piesa perfecta si incepe sa construiasca. Apoi, dupa doar cateva saptamani scurte, veti ajunge sa va simtiti ca un copil intr-un magazin de bomboane cand va ajunge mobilierul! Si nici macar nu ma faceti sa incep cu cat timp si, sincer, cu anxietatea pe care o veti economisi atunci cand obiectul dvs. ajunge complet asamblat in loc sa va smulgeti parul din cap incercand sa descifrati instructiunile pe care sunteti siguri ca incearca sa va distruga viata.

2. Calitate superioara

Chiar nu pot sublinia destul acest punct. Daca un mestesugar calificat va construieste o piesa de mobilier sau un decor personalizat, va rezulta ceva mult mai solid si mai bine construit, este posibil sa nu mai dati niciodata unui anumit lant suedez banii. Producatorii de mobilier la comanda isi pun numele si reputatia in joc de fiecare data cand livreaza o piesa, iar mandria pentru maiestria lor o arata. In loc de materiale subtiri, furniruite, produse in masa, producatorii independenti furnizeaza componente solide de inalta calitate, care se reunesc pentru a crea un articol care va dura o viata intreaga.

3. O valoare mai buna (pe termen lung)

Ok, am promis ca o sa explic, si iata – pe baza imbunatatirii semnificative a calitatii despre care tocmai am vorbit, mobilierul dvs. personalizat va rezista mult mai mult decat o piesa pe care o puteti cumpara intr-un magazin de profil. Pentru inceput, pretul pentru o piesa personalizata poate fi mult mai mic decat v-ati astepta, deoarece nu platiti factura pentru depozitele uriase ale unei companii mari, logistica de expediere si campaniile publicitare nationale. Iar cu investitia dvs. in piese lucrate manual, veti obtine longevitatea mestesugului onorat in timp. In loc sa va inlocuiti articolele la fiecare cativa ani, cand acestea se rup inevitabil, mobilierul dvs. personalizat va ramane ca nou mai mult timp si va rezista la revopsirea sau refacerea dupa dorintele dvs.

4. Sprijina producatorii locali

Cand va cumparati mobilierul (sau orice altceva, intr-adevar) de la un producator sau mester local, va pastrati banii in comunitatea dvs. locala, observa portalul www.mobilalacomanda.net. In loc sa imbogateasca un miliardar pe Internet sau sa extinda un lant cu inca un depozit, banii pe care ii cheltuiti pe o piesa personalizata pun mancare pe masa unei familii locale. In plus, decizia de va cheltui banii la nivel local are efecte directe asupra lantului de aprovizionare, deoarece intreprinderile locale isi obtin adesea materialele de la alte intreprinderi locale.

5. Mai putin impact asupra mediului

Cu tot mai multi dintre noi care cauta modalitati de a ne face viata mai ecologica, mobilierul personalizat poate fi un mod neasteptat de a va reduce amprenta de carbon. Prin definitie, constructorii locali si independenti nu produc piese in serie in fabrici din intreaga lume si folosesc avioane, nave, camioane si trenuri pentru a le aduce la dvs. Chiar si magazinele mari de mobila care pretind ca sunt ,,verzi”produc efectele pe care aceste logistici la scara larga le produc inevitabil. Adaugati la toate optiunile pe care le aveti pentru a selecta materiale provenite din surse locale, durabile si / sau recuperate pentru proiectul dvs. personalizat si va uitati la ceva ce poate fi frumos, unic si ecologic!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *